Agrishop Genemuiden uitgebreid

Vrijdag 31 januari 2020

De Agrishop in Genemuiden is onlangs uitgebreid en ingericht met een complete STIHL hoek. Door de uitbreiding kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. 

Lees hieronder het persbericht: 

AGRISHOP UITGEBREID BIJ VAN DER SLUIS AGRI B.V. IN GENEMUIDEN.

Genemuiden – Van der Sluis Agri B.V. in Genemuiden heeft zijn Agrishop vergroot met 30m2. De shop is nu ook voorzien van een speciaal ingerichte STIHL hoek. Een gewaardeerd merk op het gebied van tuin- en parkmachines en gereedschappen.

De Agrishop van Van der Sluis Agri B.V. in Genemuiden, is al sinds jaar en dag gevestigd aan de Kamperzeedijk 57. In de loop der jaren is de shop uitgegroeid tot een adres waar iedereen terecht kan voor allerhande gereedschappen en tuinmachines.

“Het was tijd om de shop uit te breiden, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De nieuw ingerichte STIHL hoek biedt de klant nu een ruim overzichtelijk assortiment van gereedschappen waarbij kwaliteit voorop staat” aldus Ronnie Lassche, bedrijfsleider Van der Sluis Agri B.V. De Agrishop is doordeweeks geopend van 07.30 – 17.00 en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.