Van der Sluis Agri neemt Mechanisatiebedrijf M. Kroes uit Kuinre over

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat wij per 1 mei 2019 het Mechanisatiebedrijf M. Kroes uit Kuinre overnemen. Samen met de huidige eigenaar en medewerker gaan wij de activiteiten voortzetten. Voor ons een stap, dat past bij onze groei-ambitie. Wij zien er naar uit om nieuwe klanten te verwelkomen en de door Mechanisatiebedrijf M. Kroes opgebouwde relaties voort te zetten. Lees meer in het onderstaande persbericht:

 

Van der Sluis Agri neemt Mechanisatiebedrijf M. Kroes uit Kuinre over.

Genemuiden – Van der Sluis Agri breidt per 1 mei 2019 verder uit door de overname van Mechanisatiebedrijf M. Kroes uit Kuinre. In goed onderling overleg is door beide partijen besloten de handen ineen te slaan en de krachten te bundelen. De huidige eigenaar en medewerker van Mechanisatiebedrijf M. Kroes worden opgenomen in het team van Van der Sluis Agri.

Mechanisatiebedrijf M. Kroes is een landbouwmechanisatiebedrijf, actief in het onderhouden, repareren en verkopen van traktoren en machines. Van der Sluis Agri heeft de ambitie om met de overname van Mechanisatiebedrijf M. Kroes de komende jaren te groeien en zijn werkgebied uit te breiden.

Ronnie Lassche, Bedrijfsleider Van der Sluis Agri: “Na de eerdere overname van Landbouwservice Ens, sluit de overname van Mechanisatiebedrijf M. Kroes perfect aan bij onze groeiambitie. De komende periode blijven we nog werken vanuit Kuinre. Eind dit jaar verhuizen de bedrijfsactiviteiten naar onze nieuwe bedrijfspand in Ens, vanuit daar worden de werkzaamheden voortgezet.”

Meine Kroes, Eigenaar Mechanisatiebedrijf M. Kroes: “We zijn op een leeftijd gekomen om een besluit te nemen over de toekomst van het bedrijf. In Van der Sluis Agri hebben we een dynamisch bedrijf gevonden, die aan de weg timmert en goede service biedt. Wij zijn daarom verheugd met deze overname.”

Van der Sluis Agri maakt deel uit van Van der Sluis Technische Bedrijven in Genemuiden. Naast landbouwmechanisatie zijn ze actief in de installatietechniek en metaalconstructie.

Dinsdag 16 april 2019