Poort van de Toekomst

Porta Futurum

In april 2019 is Van der Sluis Constructie verhuisd naar het nieuwe pand in Kampen; Porta Futurum. Een nieuw onderkomen dat maar liefst vier keer zo groot is. Wij beschikken nu onder andere over een productieruimte van 7200m2 en 29 hijskranen. 

Porta Futurum, ofwel de Poort van de Toekomst, is een opmerkelijk gebouw langs de N50. Het gebouw en de naam zijn een verwijzing naar het verleden. De poort die in het gebouw is verweven, refereert aan de vele eeuwenoude poorten die tot de negentiende eeuw deel uitmaakten van de vestingwal om ongewenste bezoekers buiten de stad te houden. Zoals de poorten van Kampen de eeuwen hebben doorstaan, is ook de Porta Futurum een stevig fundament voor de toekomst, maar er is een duidelijk verschil: deze poort is altijd open.

Wie Porta Futurum binnenwandelt, bevindt zich in Nederlands modernste constructiehal. Hier worden de nieuwste machines en innovaties ingezet om de komende jaren onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen.

Hierbij staat niet alleen de klant centraal, maar is er ook veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers. In Porta Futurum kunnen zij het werk in een optimale omgeving en in een ideaal klimaat uitvoeren. Wij willen onze medewerkers een mooie toekomst bieden waarin zij uitdagend werk onder perfecte omstandigheden kunnen uitvoeren.

KENMERKEN PORTA FUTURUM

Kenmerken Porta Futurum

Overzicht bouw Porta Futurum 

 

Meer Constructie