Van ontwerp tot montage

Totaalaanpak

Het begint met een idee. Uw architect stelt bijvoorbeeld voor om een specifiek hekwerk in een gevel te verwerken. Of u heeft als opdrachtgever een ontwerp voor een appartementengebouw waarbij de staalconstructie moet aansluiten bij de hoogwaardige eisen van het constructieve ontwerp. De metaalconstructie moet echter niet alleen in het ontwerp passen, maar ook aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. Elke toepassing vraagt om een eigen benadering en Van der Sluis Constructie denkt hierin graag met u mee.

Totaalaanpak
Van der Sluis Constructie levert het complete pakket van ontwerpen, tekenen, berekenen, fabriceren, leveren én monteren. En dat bespaart tijd en nazorg. Ook voor advies kunt u bij Van der Sluis Constructie terecht. Samen met architecten, ingenieurs en aannemers wordt een veelzijdige constructie ontwikkeld, die niet alleen mooi is om te zien, maar uiteraard ook voldoende draagkracht biedt én betaalbaar is.

BIM
Van der Sluis Constructie is een professionele partner die zeer vooruitstrevend is als het gaat om BIM. Het is onze kracht om een project in combinatie met een of meerdere van onze werkmaatschappijen onder BIM uit te voeren. Onze engineers en constructeurs werken een 3D-BIM model uit waarbij iedere vorm en detaillering mogelijk is. Door het werken in een BIM-omgeving krijgt u een waarheidsgetrouw beeld van het ontwerp en zijn eventuele aanpassingen eenvoudig door te voeren. 

Impressie 3D tekenwerk

 

Meer Constructie