Mooie prijzen voor de beste veiligheidsideeën

Veilig werken, dat vinden wij belangrijk. Hoe leuk is het om medewerkers hierbij te betrekken. Zo ontstond het idee om medewerkers na te laten denken over veiligheid en werd de veiligheidscampagne in het leven geroepen.

Het veiligheidsidee

Voor de veiligheidscampagne konden alle medewerkers hun veiligheidsidee insturen. Voor de drie beste ideeën was een leuke geldprijs te winnen. En wat was het een succes! Vele ideeën werden ingezonden. Van grote ideeën tot kleine praktische ideeën; wij zijn er blij mee. Wij zijn natuurlijk van plan dat het niet alleen bij ideeën blijft, maar dat de ideeën ook daadwerkelijk uitgewerkt en toegepast worden. Niet alleen de winnende ideeën, maar ook alle andere mooie ideeën die buiten de prijzen vielen.

De prijswinnaar

De eerste prijs is gewonnen door onze voorman David Bouma. Hij kwam met het idee om een veiligheidsapp te lanceren waarin alles over veiligheid terug te vinden is en ook voor iedereen toegankelijk is. Met zijn winnende idee won David maar liefst €250,-.

Tweede prijs

Maarten Gelderman van de afdeling Kwaliteit, Ontwikkeling en Informatiebeheer, ging er met de tweede prijs van €150,- vandoor. Zijn idee was het pleisterbeleid. Het pleisterbeleid houdt in dat alle ongevallen die meer vragen dan een pleister, serieus moeten worden opgepakt.

Derde prijs

De derde prijs van €100,- werd gewonnen door Arend van der Kamp van Constructie. Arend had het idee om voor alle collega’s een broodtrommel/lunchbox te geven met daarop de LMRA-regels. Zo word je iedere keer herinnerd aan de LMRA-regels wanneer je jouw broodtrommel pakt.

We kijken terug op succesvolle campagne waarbij we alle medewerkers hebben betrokken. Aan alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Vrijdag 10 december 2021