Nieuw: Traineeship bij Van der Sluis

Aan het einde van dit jaar starten we bij Van der Sluis voor het eerst met een traineeship voor installatie en constructie. Een mooie ontwikkeling binnen onze organisatie. Het traineeship is een tweejarig traject. Als trainee krijg je training en ervaring in drie vakgebieden, gericht op kantoorfuncties. Ze gaan in het eerste jaar aan de slag als BIM-modelleur/engineer, werkvoorbereider en calculator. In het tweede jaar bepaalt de trainee in welke functie hij/zij zich verder wil specialiseren.

Het traineeship is een perfecte kans voor iemand die graag wat anders wil maar het nog niet precies weet of iemand is net afgestudeerd en klaar om de eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten. Het is ideaal om te kunnen oriënteren binnen drie verschillende vakgebieden.

Op 5 september is er een trainee informatieavond. Tijdens deze avond vertellen we uitgebreid over het traineeship. Er wordt informatie gegeven over de werkwijze, verschillende functies en de begeleiding. Het moment om vrijblijvend meer informatie te krijgen en vragen te stellen.

Bekijk meer informatie op werkenbijvandersluis.nl/traineeships.

Vrijdag 28 juli 2023