Agri

Bezoek onze shop voor tuin- en agrarische producten

Ben je op zoek naar een gazonmaaier of bijvoorbeeld een bladblazer? In onze overzichtelijke shop vind je een compleet assortiment aan producten voor tuin en park. Je kiest bij ons voor kwaliteit en persoonlijk advies. En heb je een product nodig voor op de boerderij? Vanuit ons magazijn, gevestigd naast de shop, verkopen we diverse landbouw- en mechanisatieartikelen.  

Stihl dealer

We zijn dealer van het merk Stihl met daarbij een volledige Stihl-shop. Stihl is een toonaangevend merk op het gebied van tuingereedschap en tuinmachines. Voor particulieren en professionals. Het juiste gereedschap voor iedereen. Als je gaat voor kwaliteit, service en veiligheid dan kies je voor Stihl. 

Reparatie en onderhoud

Wil je probleemloos en veilig aan de slag met jouw tuin- en parkmachine? Laat je machine dan tijdig onderhouden of repareren. En voorkom onverwachte uitval of grotere problemen. Kom naar onze werkplaats. Onze ervaren monteur René onderhoudt en repareert de machine volledig naar wens. De werkplaats is gevestigd in onze shop, een ‘open’ werkplaats waardoor je kan zien hoe we te werk gaan. Met de juiste aandacht en kennis.
Boerderij benodigdheden

Boerderij benodigdheden

Naast onze shop beschikken we over een uitgebreid magazijn. Vanuit ons magazijn kunnen wij je voorzien van diverse producten die je nodig bent voor de werkzaamheden en activiteiten op jouw boerderij. Onze collega's denken graag met je mee en voorzien je van het juiste product. 

Assortiment met toonaangevende merken

Assortiment met toonaangevende merken

Naast ons uitgebreide Stihl assortiment, zijn wij dealer van meerdere topmerken. Een zorgvuldig geselecteerd assortiment, waarmee wij een scala aan kwaliteitsproducten kunnen aanbieden. Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Vragen over ons assortiment?

Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

  • T. 038 - 344 64 41
  • koen.rouwenhorst@vandersluis.nl
Koen

Bezoek de Agrishop

Locatie Genemuiden  
Kamperzeedijk 57 
8281 PD Genemuiden  
038 – 344 64 41

Locatie Ens 
Oogstveld 18 
8307 DV Ens  
0527 25 10 40

Openingstijden Agrishop

Maandag t/m vrijdag: 07.30 - 17.00 uur  
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur