Agrishop

Agrishop

Agrishop Genemuiden
De Agrishop in Genemuiden is ontstaan door de vraag van boeren naar losse producten en onderdelen. In de loop der jaren is de winkel echter uitgegroeid tot een one-stop-shopping adres, waar niet alleen boeren, maar ook 'burgers en buitenlui’ terecht kunnen voor allerhande gereedschappen en materialen.

Voor alles wat nodig is om een boerderij met een veestapel of landbouwgronden in topconditie te houden, kan men terecht bij de Agrishop. Variërend van afrasteringen en magazijnonderdelen tot en met boutjes, klompen, laarzen, speelgoed, tuingereedschap en hobbymachines. Op de ruim 320 m2 verkoopruimte van de Agrishop is nagenoeg alles te vinden. Ook op het gebied van kleine machines, waaronder een uitgebreid assortiment gazon- en bosmaaiers en kettingzagen, is de Agrishop sterk vertegenwoordigd.

Maar ook verzorgers van vee kunnen er alles vinden wat ze nodig hebben. Zoekt u onderdelen en losse producten? In de Agrishop slaagt elke agrariër altijd. Van boerderijbenodigdheden tot aan tuin- en parkonderhoudmachines. Ervaren winkelmedewerkers geven u graag een goed advies voor elke situatie. Bijvoorbeeld welke schrikdraadklok en welke afrastering u het best kunt gebruiken. Of welke bosmaaier een hovenier optimaal kan inzetten. Daarnaast leveren wij een ruim assortiment compacttractoren en minishovels.

Agrishop Ens
Naast onze vestiging in Genemuiden hebben wij ook een Agrishop in Ens. Ook hier vindt u allerlei boerderijbenodigdheden en tuin- en parkonderhoudmachines.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

- Tuingereedschappen - Dierverzorgingsmiddelen - Compressoren en toebehoren
- Tuin- en parkmachines - Buitenspeelgoed - Hete luchtkanonnen
- Handgereedschap - Afrasteringsproducten - Reinigingsapparatuur en toebehoren
- Elektrisch gereedschap    

Wij zijn dealer van o.a. de onderstaande merken: 

Stihl Karcher Gallagher Kids Globe
Stiga Hitachi DeLaval Berg Toys
Eliet Metabo Siku Oklima
Wiper Esab Bruder Master
Viking Airpress    


OPENINGSTIJDEN 
AGRISHOP

maandag t/m vrijdag 07.30 uur - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 uur - 12.00 uur

BEZOEK AGRISHOP 

Bezoekadres Genemuiden:
Kamperzeedijk 57
8281 PD Genemuiden
038 - 344 64 41

Bezoekadres Ens: 
Oogstveld 18
8307 DV Ens
0527 - 25 10 40

Meer Agri