Per 1 november dealer KUHN, RAUCH en BERGMANN

We hebben goed nieuws! Met ingang van 1 november 2018 zijn wij (Van der Sluis Agri) vanuit onze vestiging in Ens nieuwe dealer voor de merken KUHN, RAUCH en BERGMANN. Bij ons staat kwaliteit voorop en willen we altijd een sterk assortiment aan trekkers en landbouwmachines aanbieden, met deze merken versterken we het assortiment.

Kuhn bestaat als sinds 1828 en is sindsdien flink gegroeid. Wereldwijd geldt Kuhn als dé specialist en grootste fabrikant op het gebied van landbouwmachines. Deze machines worden in eigen, moderne productielocaties ontwikkeld en gebouwd. Kuhn is onderdeel van het Zwitserse "Bucher Industries".

De Duitse fabrikant Rauch, opgericht in 1921, houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines voor het doseren en verdelen van kunstmest, zaden, zand en zout. Een aantal gepatenteerde oplossingen zoals "EMC"en "VariSpread Pro", maken deze fabrikant tot de leider op het gebied van kunstmeststrooiers voor lonnbedrijven, melkveehouderijen en akker-en tuinbouw.

Bergmann is een Duitse machinebouwer, opgericht in 1896, en heeft al meer dan honderd jaar ervaring in de productie van landbouwmachines en voertuigen. Het produceert op maat gemaakte systemen en heeft voor elke organisatie de juiste oplossing, het hele jaar door.

De drie merken worden in Nederland geimporteerd en gedistribueerd door Reesink Agri uit Apeldoorn.

 

Dinsdag 30 oktober 2018